Podcasts zijn tegenwoordig een belangrijk onderdeel van de marketing-mix. Via uw eigen podcast-kanaal kunt u krachtig en doeltreffend uw organisatie, product of dienst in de spotlight zetten. Uw luisteraars kunnen on-demand luisteren naar de afleveringen op elk gewenst moment.

Wilt u een eigen podcast starten? En wilt u een professionele productie met hoge kwaliteit en optimaal bereik?

Wij helpen u met de technische ondersteuning van de opname, en indien gewenst ook met de online verspreiding en vormgeving van de podcast. Dankzij een professionele mobiele studio kan op vrijwel elk gewenste locatie de podcast-opname plaatsvinden. U kunt gasten uitnodigen aan tafel, of gasten en luisteraars laten ‘inbellen’, zodat op afstand een gesprek of discussie kan worden gevoerd. Deze vorm van een podcast is vergelijkbaar met een radioprogramma.

Een andere vorm van een podcast is een ‘documentaire-stijl’. Hierin wordt bijvoorbeeld gebruik gemaakt van een of meerdere verteller(s) of een voice-over, fragmenten, quotes, muziek en geluidseffecten. Al deze elementen samen vertellen het verhaal. Meestal wordt hier gebruik gemaakt van een script en wordt van tevoren uitgedacht wat wanneer te horen is in de podcast. Dit kan een mooie, meeslepende en boeiende audio-docu opleveren. Ook hierin kunnen wij de productie verzorgen en adviseren en meedenken in het samenstellen van het script.

Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden en tarieven. We stellen graag een offerte op maat voor u samen, aan de hand van uw wensen en voorkeuren.